Kari Paakkunainen
Konsultti ja rekisteröity jääkiekkoagentti
YJEAT15, UMA12
OTA YHTEYTTÄ
p. 040 703 1332
Ensimmäinen tapaaminen aina ilmainen. Konsultointi alkaen 150€.

Kuinka herätän yhteistyöhaluja asiakkaissani?

Olen taas palannut hyvin ansaitulta lomalta sorvin ääreen. Tällä kertaa kerron, kuinka saat herätettyä yhteistyöhaluja asiakkaissasi.

Etkö uskokin enemmän ajatuksiin, jotka keksit itse, kuin ajatuksiin, joita sinulle tarjotaan hopealautasella? Kun olet saamaa mieltä kanssani, eikö olisi viisaampaa esittää vihjeitä – ja antaa toisen ajattelemalla itse tehdä omat johtopäätöksensä?

Kun tapaat uuden potentiaalisen asiakkaan, eikö olisi ensin tärkempi kysyä häneltä, mitä hän sinulta odottaa kuin alkaa kertoa oman yrityksen maailmaa mullistavista upeista jutuista? Asiakkaan puhuessa kirjoita hänen toiveensa muistiin ja kerro hänelle, että pyrit toteuttamaan hänen toiveensa mahdollisuuksiesi mukaan. Nyt kun olet saanut asiakkaan toiveet selville, voit kertoa hänelle, mitä voit jo nyt heti tehdä hänen hyväkseen.

Eli asiakas tekee tässä kanssasi moraalisen sopimuksen ja niin kauan kuin sinä hoidat lupaamasi asiat, niin tekee myös asiakkaasi. Kaupankäynti on tänä päivänä yhteistyötä. Kukaan ei pidä siitä, että hänelle tyrkytetään jotakin tai hänet pakotetaan tekemään jotakin. Meistä on paljon mieluisampaa tuntea, että teemme omia päätöksiä ja toimimme omien aatteidemme pohjalta. Me pidämme siitä, että meiltä kysytään mitä mieltä olemme, mitä toivomme, mitä tarvitsemme, mitä ajattellemme.

Kun tulee mieleen kysymyksiä aiheeseen liittyen, yhteys minuun,
Kari Paakkunainen p. 040 7031332 tai kari@karipaakkunainen.fi